STILLINGSOPSLAG: Concept artist


Indrykket d. 02-11-2017 09:51:00


Sky Mountain søger en kreativ person til at være den kreative futurist, der skal stå for udformningen af hele spillets fysiske fremtoning som f.eks. karakterers tøj, design af biler, lastbiler, motorcykler, huse, våben med mere.

Jo flere punkter, du opfylder, jo bedre:
 • Kan udtrykke idéer og koncepter i form af tegninger (farvelægning vil være et plus)
 • Har en stor interesse for sci-fi universer og har en drøm om at få muligheden for at komme med dit bud på, hvordan et fremtidsunivers kunne se ud.
 • Indgå i et tæt samarbejde med Martin Baun (ejer af Sky Mountain Entertainment)
 • Kan afsætte 8 timer om ugen til dine arbejdsopgaver for Sky Mountain Entertainment
 • Har lyst til at indgå i et længerevarende arbejdsforhold (minimum 1 og gerne 2 år)
 • Kan holde motivationen høj, selvom du arbejder hjemmefra
 • Kan modtage konstruktiv kritik på dit arbejde og villig til at lave ændringer, hvis det kræves - også op til flere gange, så kvaliteten matcher resten af spillet

 • Når du har læst ovenstående punkter og stadig kan se dig selv i stillingen, så send os dit portfolio og eventuelt en kort ansøgning, som beskriver, hvem du er, hvad du har lavet tidligere, og hvilke planer du har for fremtiden. Du får en bekræftelsesmail på, at vi har modtaget din ansøgning.

  Forvent op til 2 ugers svartid på din ansøgning. De ansøgere, vi finder interessante, vil komme til en jobsamtale enten fysisk eller via Skype.


  Inden du sender din ansøgning:
  Stillingen er ulønnet men vil gøre dig til en del af Sky Mountain Entertainment og skal ses som en investering i din fremtid både økonomisk og jobmæssigt. Som en del af teamet vil du modtage en forudbestemt procentdel af overskuddet (overskudsdeling) fra release dato og 1 år frem af Guards and Rebels. Derudover er hensigten at fastansætte dig i Sky Mountain Entertainment i den samme eller en lignende stilling, når virksomheden har den fornødne økonomiske kapacitet.


  Oprettet af Martin Baun

  ANSØG JOBBET
  Dit navn  


  Upload ansøgning    

  Upload portfolio