STILLINGSOPSLAG: 3D modellering - Hard surface


Indrykket d. 02-11-2017 09:26:00


Sky Mountain søger en kreativ person til modellering af hard surface objekter som f.eks. biler, lastbiler, motorcykler, huse, våben med mere.

Jo flere punkter, du opfylder, jo bedre:
 • Brugt et anerkendt 3D program i minimum 1 år og klar på at lære mere på egen hånd
 • Har en stor interesse for modellering og idéer til, hvordan et objekt skal modelleres
 • Kan afsætte 8 timer om ugen til dine arbejdsopgaver for Sky Mountain Entertainment
 • Har lyst til at indgå i et længerevarende arbejdsforhold (minimum 1 og gerne 2 år)
 • Kan holde motivationen høj, selvom du arbejder hjemmefra
 • Kan modtage konstruktiv kritik på dit arbejde og villig til at lave ændringer, hvis det kræves - også op til flere gange, så kvaliteten matcher resten af spillet

 • Når du har læst ovenstående punkter og stadig kan se dig selv i stillingen, så send os dit portfolio og eventuelt en kort ansøgning, som beskriver, hvem du er, hvad du har lavet tidligere, og hvilke planer du har for fremtiden. Du får en bekræftelsesmail på, at vi har modtaget din ansøgning.

  Forvent op til 2 ugers svartid på din ansøgning. De ansøgere, vi finder interessante, vil komme til en jobsamtale enten fysisk eller via Skype.


  Inden du sender din ansøgning:
  Stillingen er ulønnet men vil gøre dig til en del af Sky Mountain Entertainment og skal ses som en investering i din fremtid både økonomisk og jobmæssigt. Som en del af teamet vil du modtage en forudbestemt procentdel af overskuddet (overskudsdeling) fra release dato og 1 år frem af Guards and Rebels. Derudover er hensigten at fastansætte dig i Sky Mountain Entertainment i den samme eller en lignende stilling, når virksomheden har den fornødne økonomiske kapacitet.


  Oprettet af Martin Baun

  ANSØG JOBBET
  Dit navn  


  Upload ansøgning    

  Upload portfolio